Wandelclub De Parkvrienden Zaventem

info@deparkvriendenzaventem.be

Wordt lid van onze club en kom je ontspannen bij de Parkvrienden

De zomer is voorbij en de herfst kleurt de bomen in een goudgele pracht. Het is de mooiste periode van het jaar. Iedereen wil naar buiten om nog te genieten van een laatste zonnestraaltje. Voor de clubsecretaris breekt er een drukke periode aan. De hernieuwing van de lidkaarten moet gebeuren, de verdeling van de Walking, en verschillende documenten moeten ingevuld of aangepast worden. Het is dan ook het moment om lid te worden van onze club. Kom gerust en zonder verplichting een kijkje nemen op vrijdag 7 december, in het "Klein kerkje" om 19u30 op de Vilvoordelaan te Zaventem. Daar gaat onze Algemene vergadering door en kun je kennis maken met het reilen en zeilen van onze club. De Bestuursleden staan dan ook klaar om jullie al de mogelijke info te verstrekken die jullie wensen te bekomen.

Voor we het jaar afsluiten gaan we eerst nog met de bus naar Oostende op zondag 16 dember 2018. Daar is er een wandeling voorzien van 6-12-18km bij onze wandelvrienden "De Keignaerttrippers". Natuurlijk mag een bezoek aan de kerstmarkt niet ontbreken. 

Wat staat er zoal op het programma voor de komende periode ??   

Op zondag 06 januari 2019 houden we een gezamelijke wandeling van 5 of 10 km door en rond groot Zaventem. We vertrekken aan de sporthal te Zaventem (Steenokkerzelestr) om13u30. Nadien kunnen alle leden gratis genieten van lekkere pannenkoeken met een drankje erbij. Niet leden betalen 5,00€. Zorg dat je erbij bent.....

Voor januari en februari 2019 wordt er een nieuw wandelprogramma opgemaakt. Daarop worden vooropgestelde wandelingen door de club aangeboden. Iedere zondag wordt er gewandeld. We komen samen aan het monument der gesneuvelden aan de parking van het zwembad te Zaventem, om van daar uit te vertrekken naar georganiseerde wandelingen in en rond het Brabantse. Wij leggen ook busreizen in en verkennen ons landje van het Noorden tot het Zuiden. 

Niet te vergeten !!

Onze Pellepatat-kermis die doorgaat op zaterdag 16 maart 2019 in de zaal Sint Maarten Veldeke 1 - tijdens de karnavalstoet - te Zaventem. Van eind december zijn er kaarten te verkijgen bij alle leden van de club.

Ik wens iedereen een fijn eindejaar toe met nog vele mooie wandelingen in het verschiet.

 

(Alle leden zijn per brief op de hoogte gesteld van de privacy wetgeving).

Ons wandelprogramma

jan
27
Den Engel
Roosenberg Maurits Noestraat 13
3050 Oud Heverlee
feb
3
Wsv Schelle
Depot Deluxe Nijverheidsstraat 27
2620 Hemiksem
feb
10
Wsv Heverlee Leuven
H Hartinstituut Naamsestwg 355
3001 Heverlee
feb
17
De Witloofstappers en Trappers
Sporthal Berg-Kampenhout Torfbroeklaan 25
1910 Berg
Meer info en volledige kalender...

Enkele nuttige links

Wandelportaal