• by:
  • January 1st, 2019
  • Category:

Januari 2019


Na iedereen een gelukkig en een gezond 2019 toe te   wensen, willen we jullie toch al tonen wat er voor de   komende maanden op het programma staat bij onze club. Op zondag 6 januari 2019 - met Driekoningen - hadden   we onze pannenkoekentocht. We vertrokken maar liefst met 106 Parkvrienden aan de sporthal te Zaventem. Bijna iedereen had zijn kerstmuts mee, om het oude jaar 2018 vaarwel te zeggen en sommige hadden een   Driekoningenkroon bij om het nieuwe jaar 2019 te   verwelkomen. Er kon op 2 afstanden gewandeld worden. Marc Derese nam de leiding voor de 8km en William Blanckaert voor de 4km. Het was een gezellige, gezamelijke wandeltocht met nadien in de sporthal lekkere pannenkoeken + drankje gratis aangeboden door de club. Dank aan alle aanwezigen voor deze mooie namiddag.
Op zondag 31 maart 2019, gaat onze club op bus uitstap met het autocarbedrijf "Heuvelcars" uit Scherpenheuvel. We vertrekken om 8u00 stipt op het marktplein te Zaventem en rijden naar Antwerpen, bij onze wandelvrienden "De Stroboeren Merksem". Daar kunnen we genieten van verschillende wandel afstanden 5-8-11-15-21 en 25 km. De afstanden lopen langs verschillende bezienswaardigheden zoals de jachthaven, Sint Annekestrand, Vlietbos, Galgeweel en de Middenvijver. Ook de mooie natuur op de Antwerpse-Linker oever zal iedereen bekoren om deel te nemen aan deze tocht. Iedere Parkvriend krijgt nog een programma in de bus. Laat jullie dus vlug inschrijven want er zijn maar 52 plaatsen voorzien. 

VOORAL EN NIET VERGETEN  IN JULLIE AGENDA TE NOTEREN !!! op zaterdag 16 maart 2019 (tijdens de carnavalstoet) te Zaventem, houden de Parkvrienden hun Pellepatat-kermis in de zaal "Sint Maarten" Veldeke 1 te Zaventem. Iedereen (met of zonder kaarten) is welkom om te genieten van lekker pensen, kotelet of spiering met appelmoes of provencaalse saus. Ook zijn er de ballekes in tomatensaus te verkrijgen. Tijdens deze Pellepatat-kermis kun je ook alle informatie krijgen over de werking van onze club. Je maakt er kennis met vrienden-wandelaars.  Onze restaurantdag begint om 11u en stopt om 20u. Wij zien jullie daar !!!